LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

UEFA komt met uitleg over 'verlaging' prijzengeld Champions League

( 0 reacties)
UEFA komt met uitleg over 'verlaging' prijzengeld Champions League

Er was donderdag flink wat over te doen. Uit documenten bleek dat de UEFA het prijzengeld voor de winnaar en de nummer twee van de Women's Champions League drastisch had verlaagd.

De Europese voetbalbond is echter met uitleg gekomen waaruit blijkt dat het bedrag uiteindelijk niet lager is. De UEFA heeft namelijk het prijzengeld in de andere rondes verhoogd.

Zo kreeg Ajax afgelopen seizoen nog 20.000 euro door het behalen van de laatste 32. FC Twente kan dit seizoen door het behalen van het hoofdtoernooi 70.000 euro bijschrijven. 

Door de verhogingen in de eerdere rondes ontvangt de winnaar van de UEFA Women's Champions League van dit seizoen in totaal 460.000 euro in plaats van 390.000 euro.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!