KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO | Olympique Lyon op ICC net te sterk voor Atlético Madrid

( 0 reacties)
VIDEO | Olympique Lyon op ICC net te sterk voor Atlético Madrid

Olympique Lyon staat in de finale van de Women's International Champions Cup. De Franse topclub was in de nacht van donderdag op vrijdag te sterk voor Atlético Madrid: 1-0.

Beide clubs begonnen zonder Nederlanders aan het duel. Sari van Veenendaal bleef zelfs de gehele wedstrijd op de bank bij Atlético Madrid.

Shanice van de Sanden verving in de 61e minuut Nikita Parris en zag Wendie Renard een halfuur later de enige treffer maken. Daardoor neemt Olympique Lyon het in de finale van de Women's International Champions Cup op tegen North Carolina Courage.

Die ploeg won in de nacht van donderdag op vrijdag met 2-1 van Manchester City. De finale vindt in de nacht van zondag op maandag plaats en begint om 1:30 uur (Nederlandse tijd).

Beeld: Twitter - ICCWomen

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!