LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

FC Twente treft Oostenrijkse club in UEFA Women's Champions League

( 0 reacties)
FC Twente treft Oostenrijkse club in UEFA Women's Champions League

FC Twente weet wie het treft in het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League. De ploeg van trainer Tommy Stroot neemt het in de eerste ronde op tegen St. Pölten, de kampioen van Oostenrijk.

Dat heeft de loting vandaag in het Zwitserse Nyon uitgewezen. FC Twente was geplaatst bij die loting, wat betekent dat het grote clubs als Olympique Lyon, VfL Wolfsburg, Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Bayern München niet kon treffen.

St. Pölten is op papier de zwaarst mogelijke tegenstander. De Oostenrijkse hebben het hoogste coëfficiënt van de niet-geplaatste teams. FC Twente bereikte het hoofdtoernooi van de Champions League door in een poule met Alashkert (Armenië), Besiktas (Turkije) en het Poolse Górnik Leczna als eerste te eindigen.

De wedstrijden in de eerste ronde van het hoofdtoernooi worden gespeeld op 11/12 en 25/26 september. FC Twente gaat eerst op bezoek in Oostenrijk en speelt het tweede duel thuis. Dat duel wordt volgens TC Tubantia in De Grolsch Veste gespeeld. De winnaars plaatsen zich voor de achtste finales.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!