KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO | Dit is het nieuwe 'thuis' van PSV: Campus De Herdgang

( 0 reacties)
VIDEO | Dit is het nieuwe 'thuis' van PSV: Campus De Herdgang

Na een verbouwing van twee jaar heeft PSV donderdag de PSV Campus De Herdgang geopend. Hier vindt onder meer de vrouwentak van de Eindhovense club hun onderkomen.

Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber is in zijn nopjes met de PSV Academy. "We zijn enorm trots op dit prachtige gebouw en alle functionaliteiten. We sluiten hiermee aan bij de Europese top. Het ontbreekt onze spelers en speelsters aan niets", zegt hij op de website van PSV.

De PSV Campus De Herdgang kent nu onder meer een enorme gymzaal, een rustruimte met bedden, een persruimte en een mindroom voor mentale trainingen.

De bouw is echter nog niet compleet afgerond: aan het hoofdveld van de Campus worden nog twee tribunes met een dak geplaatst, waardoor dit veld wordt omgetoverd tot een mini-stadion. Dit zal het aantal zitplaatsen verhogen van 1.000 naar 2.500.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladies and gentlemen...???????????? De PSV Academy is geopend! ????

Een bericht gedeeld door PSV Vrouwen (@psvvrouwen) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!