VIDEO | FC Barcelona boekt ruime zege op Arsenal in oefenwedstrijd

FC Barcelona heeft de 5-0 zege op Olympique Marseille een goed vervolg weten te geven. Woensdagavond werd Arsenal met 5-2 verslagen.

Bij Arsenal begonnen Daniëlle van de Donk, Jill Roord en Vivianne Miedema in de basis. De Gunners kwamen in de 36e minuut op voorsprong via Katie McCabe, maar vervolgens nam Barcelona het overwicht.

Patri Guijarro en Asisat Oshoala zorgden nog voor rust voor een 2-1 voorsprong voor de Catalanen. Na rust maakten Oshoala en Claudia Pina er 3-1 en 4-1 van.

Kim Little deed met een penalty nog wat terug, waarna Pina uiteindelijk de eindstand op 5-2 bepaalde. Stefanie van der Gragt kwam niet in actie namens FC Barcelona, waar Lieke Martens met een blessure ontbrak.

Miedema speelde een uur mee bij Arsenal, Van de Donk werd in de 67e minuut naar de kant gehaald.

???? [HIGHLIGHTS] @ArsenalWFC - @FCBFemeni (2-5) #ForçaBarça pic.twitter.com/BsBTcscGpW