Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen Oranje O18 maakt terugkeer met vierlandentoernooi in Amerika Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup

Stroot geniet: ''Hier gaan we dit seizoen veel van profiteren''

( 0 reacties)
Stroot geniet: ''Hier gaan we dit seizoen veel van profiteren''

FC Twente heeft zich geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van SV Vosta volstond een 2-0 zege op Poolse GKS Górnik Leczna. Maar eenvoudig ging het allerminst voor de ploeg van trainer Tommy Stroot. 

"We hadden het moeilijk, maar de speelsters zijn naar oplossingen blijven zoeken. Dit is een heel jonge ploeg, die in twee wedstrijden een heel stuk volwassener is geworden", maakt TC Tubantia na afloop op uit de mond van Stroot. "We hebben de laatste 32 ook gehaald op basis van passie en strijd. Als ploeg hebben we geknokt."

De Duitse oefenmeester strooit met complimenten voor zijn speelsters. "Het kampioenschap meemaken is iets wat niemand je ooit nog afpakt. Maar deze wedstrijden en spelen op dit niveau is zo belangrijk in je ontwikkeling. Hier gaan we dit seizoen veel van profiteren", aldus Stroot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!