Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen Oranje O18 maakt terugkeer met vierlandentoernooi in Amerika Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup

Van Dijk: ''Frappart verdient het om deze wedstrijd te leiden''

( 0 reacties)
Van Dijk: ''Frappart verdient het om deze wedstrijd te leiden''

Stéphanie Frappart heeft vanavond de leiding over de finale van de Europese Super Cup tussen Chelsea en Liverpool. Ze is daarmee de eerste vrouw die een wedstrijd van de mannen op het hoogste Europese podium fluit.

Volgens Virgil van Dijk is het verdiend dat Frappart de wedstrijd heeft gekregen. "Het geslacht van de scheidsrechter is niet belangrijk, als hij of zij maar kwaliteit heeft. Ze is aangesteld voor deze wedstrijd omdat ze goed genoeg is", zei de Nederlandse verdediger tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel.

"Als je naar het cv van Frappart kijkt, dan verdient ze het om deze wedstrijd te leiden. Ze heeft al heel wat grote wedstrijden gefloten in haar carrière", aldus Van Dijk. De Franse scheids floot eerder deze zomer de WK-finale tussen de Verenigde Staten en de OranjeLeeuwinnen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!