Laatste kans voor FC Twente op ticket hoofdtoernooi Champions League

0
Laatste kans voor FC Twente op ticket hoofdtoernooi Champions League

Het is erop of eronder voor FC Twente vanavond. De Tukkers nemen het vanaf 18:30 uur op tegen Gornik Leczna in het laatste kwalificatieduel in de voorronde van de UEFA Women's Champions League.

De ploeg van trainer Tommy Stroot won het eerste duel van het kwalificatietoernooi feilloos. FC Alashkert uit Armenië werd met 8-0 aan de kant gezet door FC Twente. De eerste drie punten waren binnen. De tweede wedstrijd volgde, Besiktas was de volgende tegenstander.

In de 88e minuut kregen de Tukkers de 2-2 om de oren, waardoor er slechts één punt werd gepakt door FC Twente. Daardoor moet de ploeg van Stroot vanavond aan de bak. Gornik Leczna heeft namelijk ook vier punten uit twee wedstrijden na een 1-1 gelijkspel tegen Besiktas.

De ploeg uit Polen heeft echter wel een beter doelsaldo dan FC Twente en dus moet de Nederlandse club vanavond winnen van Gornik Leczna om zo het ticket voor het hoofdtoernooi van de Champion's League te pakken. De Poolse tegenstander heeft genoeg aan een gelijkspel, maar alleen als Besiktas vanavond niet wint van FC Alashkert

Besiktas is de derde ploeg in de poule die nog door kan. Het Turkse team pakt het ticket als het zelf wint van FC Alashkert én als de wedstrijd tussen Twente en Gornik Leczna in 0-0 eindigt.

Het treffen tussen FC Twente en Gornik Leczna begint vanavond om 18:30 uur op het terrein van SV Vosta.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!