Van Lunteren stopt bij Oranje: ''Het is voor mij mooi geweest zo'' BREAKING | Van Lunteren zet punt achter interlandloopbaan Bondscoach Wiegman wint individuele prijs: ''Hield haar poot stijf'' OranjeLeeuwinnen vallen in de prijzen met fantastisch WK Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop''

FC Twente-aanvalster baalt: ''Dat is aan de ene kant jammer''

( 0 reacties)
FC Twente-aanvalster baalt: ''Dat is aan de ene kant jammer''

FC Twente speelt dinsdagavond de laatste groepswedstrijd in het kwalificatietoernooi voor de Champions League. De ploeg van trainer tommy Stroot moet dinsdag winnen van het Poolse Leczna.

FC Twente leek het Champions League-ticket al in de zak te hebben, maar gaf zaterdag tegen Besiktas verrassend een voorsprong uit handen. "Nu moeten we dinsdag nog vol aan de bak", zegt Renate Jansen in gesprek met TC Tubantia. "Dat is aan de ene kant jammer, want we hadden gewoon moeten winnen. Helaas wisten we te weinig kansen te creëren, te vaak ging het nog mis in het veld."

De 28-jarige Jansen speelde vanwege het WK nog maar weinig samen met haar teamgenoten. "Daarom voel ik me ook verantwoordelijk voor het laatste doelpunt. Ik wilde daarvoor de bal in de ruimte achter mij hebben, maar kreeg 'm in de voeten aangespeeld", aldus Jansen, wiens balverlies de 2-2 inleidde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!