Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Verontrustend: Engelse vrouwenvoetbaljournaliste vermist (update)

( 0 reacties)
Verontrustend: Engelse vrouwenvoetbaljournaliste vermist (update)

Verontrustend nieuws op de zondagochtend. De Engelse vrouwenvoetbaljournaliste Sophie Lawson is vermist.

Dat meldt haar broer Shaun zondagochtend op Twitter. "Mijn jongste zus Sophie is vermist. Vrijdagavond verliet ze het ouderlijk huis in noordwest Londen en is sindsdien niet meer gezien", schrijft hij.

"Ze reageert niet op berichten, e-mails, telefoontjes of voicemails", aldus Shaun. De politie is ingeschakeld. Lawson schrijft al langer over het vrouwenvoetbal en was afgelopen zomer actief op het WK 2019 in Frankrijk. Ze schreef onder meer voor VAVEL, The Guardian en Equalizer Soccer.

Update 14.36 uur:

Shaun Lawson, de broer van de vermiste vrouwenvoetbaljournaliste Sophie Lawson, is met een update gekomen over zijn zus. Hij meldt via Twitter dat gisterenavond iemand nog een bericht van Sophie heeft gekregen.

Sophie Lawson heeft vrijdagavond met haar laptop en tas haar ouderlijk huis verlaten. "De conclusie is dat ze ergens heen is gegaan zonder iemand te vertellen waarheen of waarom", schrijft Shaun.

De zoektocht naar Sophie gaat door.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!