OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

FOTO | Jong PSV wint eerste oefenwedstrijd van het seizoen

0
FOTO | Jong PSV wint eerste oefenwedstrijd van het seizoen

Jong PSV is zaterdag voor het eerst in actie gekomen. De beloftenploeg van de Eindhovenaren speelde een oefenwedstrijd tegen Moldavo en kwam als winnaar uit de bus: 3-0.

De doelpunten van Jong PSV werden gemaakt door Shijona Martina, Eef Kerkhof en Isa van der Linden. Het beloftenteam staat de komende twee seizoenen onder leiding van Aline Zeler.

De Belgische was afgelopen seizoen captain van PSV en besloot na dat seizoen haar voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. In februari van dit jaar werd bekend dat ze de taak als coach van Jong PSV op zich zou gaan nemen.

Zeler wordt daarbij geassisteerd door voormalig PSV-speelster Mauri van de Wetering, die net als Zeler besloot om te stoppen met profvoetbal. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1ste Overwinning van het seizoen... LEKKER game ???????????????? ?? @xsvm._ Shijona 0-1 ?? @eefkerkhof1 Eef k 0-2 ?? @isavanderlinden_x Isa 0-3

Een bericht gedeeld door Zeler Aline (@aline_zeler) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!