OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Lof voor Groenen: ''Ze heeft echt een ongelooflijke mentaliteit''

0
Lof voor Groenen: ''Ze heeft echt een ongelooflijke mentaliteit''

Jackie Groenen tekende deze zomer een contract bij Manchester United. Ze is een van de vijf aanwinsten van de Engelse promovendus en coach Casey Stoney is zeer te spreken over de middenveldster.

"Jackie... Een Europees kampioen, ze won een zilveren medaille op het WK. Ze heeft echt een ongelooflijke mentaliteit", zegt Stoney voor de camera van Manchester United.

"Ze brengt de Nederlandse mentaliteit naar onze kleedkamer, dat vind ik geweldig. Jackie heeft het vermogen om een manier te vinden om voorwaarts te spelen. Dat is de manier waarop we willen spelen. Onze aanvallende filosofie past daar mooi bij", aldus de coach.

De Red Devils beginnen op 7 september aan het seizoen in de Barclays Women's Super League. De derby tegen Manchester City staat dan op het programma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!