BREAKING | Van der Gragt zet volgende stap in herstel na knieblessure Voorlopige selectie Oranje O18 voor vierlandentoernooi in Amerika bekend Kwakkenbos neemt Oranje O18 onder haar hoede op vierlandentoernooi Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen

Lof voor Groenen: ''Ze heeft echt een ongelooflijke mentaliteit''

( 0 reacties)
Lof voor Groenen: ''Ze heeft echt een ongelooflijke mentaliteit''

Jackie Groenen tekende deze zomer een contract bij Manchester United. Ze is een van de vijf aanwinsten van de Engelse promovendus en coach Casey Stoney is zeer te spreken over de middenveldster.

"Jackie... Een Europees kampioen, ze won een zilveren medaille op het WK. Ze heeft echt een ongelooflijke mentaliteit", zegt Stoney voor de camera van Manchester United.

"Ze brengt de Nederlandse mentaliteit naar onze kleedkamer, dat vind ik geweldig. Jackie heeft het vermogen om een manier te vinden om voorwaarts te spelen. Dat is de manier waarop we willen spelen. Onze aanvallende filosofie past daar mooi bij", aldus de coach.

De Red Devils beginnen op 7 september aan het seizoen in de Barclays Women's Super League. De derby tegen Manchester City staat dan op het programma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!