SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

Verschrikkelijk: borstkanker geconstateerd bij speelster Orlando Pride

( 0 reacties)
Verschrikkelijk: borstkanker geconstateerd bij speelster Orlando Pride

Verschrikkelijk nieuws uit Amerika. Er is borstkanker geconstateerd bij Toni Pressley. Dat meldt haar club Orlando Pride. 

De verdedigster is afgelopen vrijdag onder het mes gegaan in Orlando. "We kunnen ons niet voorstellen wat Toni doormaakt. Namens iedereen bij de club wil ik onze voorwaardelijke steun aan Toni, haar familie en de leden van onze Pride-familie tijdens het hele behandelingsproces duidelijk maken", zegt Erik Ustruck, algemeen directeur van Orlando Pride.

"De gezondheid en het welzijn van Toni is onze grootste prioriteit", aldus Ustruck. Pressley is in goede handen in het Breast Care Center in het Orlando Health-ziekenhuis, zo geeft teamarts Daryl Osbahr aan.

"We werken samen met haar oncologen om ervoor te zorgen dat ze alles heeft wat ze nodig heeft om deze ziekte te bestrijden en om haar terug te laten keren naar de sport waar ze zo van houdt", aldus Osbahr.

Via Twitter bedankt Pressley iedereen voor de steunbetuigingen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!