Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Inschrijving voor activiteiten rondom duels OranjeLeeuwinnen gestart

( 0 reacties)
Inschrijving voor activiteiten rondom duels OranjeLeeuwinnen gestart

De OranjeLeeuwinnen komen volgende maand alweer in actie. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman speelt op dinsdag 3 september de eerste thuisinterland voor de EK-kwalificatie.

Die wedstrijd begint om 20:00 uur in Heerenveen en er worden rondom het duel toffe activiteiten georganiseerd voor de jonge Leeuwen, zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, penalty's schieten in de rust van de wedstrijd of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up.

Wil jij hier kans opmaken? Geef je dan nu op! Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten.

Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!