KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Ajax strikt biermerk als partner: ''Gaan voor waarden buiten het veld''

( 0 reacties)
Ajax strikt biermerk als partner: ''Gaan voor waarden buiten het veld''

Het grootste biermerk ter wereld, Budweiser, in Nederland bekend onder de naam Bud, is vanaf vandaag partner van zowel het eerste mannen- als het eerste vrouwenteam van Ajax.

Dat maakt de Amsterdamse club zojuist bekend. "Ajax staat wereldwijd bekend om talent en creativiteit. Het gaat daarbij om het verwezenlijken van je dromen, dat staat dicht bij de merkwaarden van Bud", zegt Nicolas Bartholomeeusen, algemeen directeur van Bierbrouwerij AB InBev Nederland, de merkeigenaar van het merk Bud, op de website van Ajax.

"Met de keuze van Budweiser in de VS om bijvoorbeeld vrouwenvoetbal op zowel land- als clubniveau te ondersteunen laten we zien dat we ook gaan voor waarden buiten het veld, wij gaan voor clubs en leagues met die ambitie", aldus Bartholomeeusen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!