Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Aftellen kan beginnen: Olympische Spelen beginnen over een jaar

( 0 reacties)
Aftellen kan beginnen: Olympische Spelen beginnen over een jaar

Over precies een jaar is het zover: de start van de Olympische Spelen van 2020. De OranjeLeeuwinnen zijn voor het eerst in de historie van de partij.

De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman wist zich te plaatsen via het WK 2019, door zich bij de drie beste Europese landen te voegen.

Naast Nederland zijn ook gastland Japan, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittanië en Zweden al zeker van deelname aan de Spelen in Tokio. In totaal zullen er twaalf landen meedoen aan het toernooi.

De groepsfase wordt gespeeld tussen 22 juli 2020 en 28 juli 2020, waarna op vrijdag 31 juli 2020 de kwartfinales plaatsvinden. Op dinsdag 4 augustus worden de halve finales gespeeld.

Het toernooi wordt afgesloten met een troostfinale en natuurlijk de finale. Die wedstrijden worden allebei op vrijdag 7 augustus gespeeld.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!