Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Van der Linden naar Bristol City: ''Club heeft het familiegevoel''

( 0 reacties)
Van der Linden naar Bristol City: ''Club heeft het familiegevoel''

Vita van der Linden vervolgt haar carrière bij Bristol City. De verdedigster verlaat Ajax na vier jaar voor een avontuur in Engeland.

"Ik heb meer dan zin om weer het veld op te gaan en te beginnen met Bristol City. De stad is geweldig, mijn teamgenoten zijn aardig en de club heeft het familiegevoel waardoor het goed bij mij past", reageert Van der Linden op haar transfer via de website van haar nieuwe club.

"De visie van Tanya (Oxtoby, trainer, red.) en hoe ze wil dat we spelen, past bij mijn manier van denken en ik voel dat, als we haar visie op het veld kunnen brengen, we een geweldig jaar zullen hebben", voorspelt de back.

"Vorig seizoen was geweldig voor de club en ik wil het alleen maar beter doen. We zullen als groep vechten om beter te zijn en ik denk dat we dat samen kunnen bereiken", aldus Van der Linden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!