Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

''De meiden gaven ons het gevoel dat we ons geen zorgen hoefden te maken''

( 0 reacties)
''De meiden gaven ons het gevoel dat we ons geen zorgen hoefden te maken''

Oranje O19 staat in de halve finale van het EK. De ploeg van KNVB-coach Jessica Torny won maandag met 4-0 van Schotland en plaatste zich zo voor de halve eindstrijd.

"We staan wéér in de halve finale en plaatsen ons voor de tweede keer op rij voor het WK onder 20. Weer een internationaal podium voor de meiden om zich te ontwikkelen. Dat is zo enorm belangrijk", weet Torny.

"De meiden gaven ons als staf het gevoel dat we ons geen zorgen hoefden te maken", zegt de coach tegen OnsOranje. "Eenmaal in de kleedkamer wilden ze zo snel mogelijk naar buiten en er bovenop knallen. Het is fijn dat ze dat ook in de wedstrijd lieten zien."

Donderdag wacht Duitsland in de halve finale. Torny weet zeker dat haar ploeg geen ontzag zal hebben voor de Duitsers. "We kennen Duitsland, hebben al tegen ze gespeeld en kunnen nu dieper op de details werken. Ik geloof er heilig in dat we een goede wedstrijd kunnen neerzetten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!