Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

FC Twente start verkoop seizoenskaarten én CL-tickets

( 0 reacties)
FC Twente start verkoop seizoenskaarten én CL-tickets

FC Twente heeft de verkoop van de seizoenskaarten én de kaartverkoop van de wedstrijden in de UEFA Women's Champions League gestart.

De seizoenskaart biedt toegang tot alle competitiewedstrijden en bekerwedstrijden op Sportcampus Het Diekman. De seizoenkaart kan in een staanplaats of een zitplaats worden bestelt.

Als je voor 5 augustus een seizoenkaart bestelt krijg je een gratis kaartje voor alle wedstrijden van FC Twente in het kwalificatietoernooi van de UEFA Women's Champions League.

Die wedstrijden worden tussen 7 tot en met 13 augustus gespeeld. FC Twente speelt tegen FC Alashkert, Besiktas en Gornik Leczna. Voor deze wedstrijden kunnen online kaarten worden besteld of aan de kassa voorafgaand aan de wedstrijd worden gekocht.

Als je voor alle drie de wedstrijden een entreekaart besteld krijg je € 5,- korting op het totale bedrag, daarmee bezoek je één wedstrijd gratis. Op vertoon van je seizoenkaart krijg je toegang tot alle UEFA Women's Champions League kwalificatiewedstrijden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!