Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Doorn: ''Toen wisten we helemaal dat we gingen winnen''

( 0 reacties)
Doorn: ''Toen wisten we helemaal dat we gingen winnen''

Lisa Doorn scoorde maandagavond twee keer tegen Schotland en hielp daarmee Oranje O19 aan een 4-0 zege in het laatste groepsduel op het EK.

"Gekkigheid", zo omschreef de centrale verdedigster haar rol na afloop. Doorn maakte de 3-0 en de 4-0, waar Oranje al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam.

Dat gaf de ploeg rust, geeft ze aan. "Toen wisten we helemaal dat we gingen winnen. Uiteindelijk was het niet zo'n lastige wedstrijd, we hadden de hele tijd de overhand."

"Ja, en die twee goals van mij in de slotfase waren ook lekker. Ik stond twee keer op de juiste plaats, daar moet je ook een beetje geluk bij hebben", zegt Doorn tegen OnsOranje.

Oranje O19 treft nu Duitsland in de halve finales. In de voorbereiding op het EK stonden beide landen ook al tegenover elkaar, maar die wedstrijd, die overigens gewonnen werd door Oranje, zegt nu volgens Doorn niks meer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!