Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Evrard verruilt Twente voor Spaans avontuur: ''Kan niet wachten''

( 0 reacties)
Evrard verruilt Twente voor Spaans avontuur: ''Kan niet wachten''

Nicky Evrard zet haar loopbaan voort in Spanje. De keepster heeft getekend bij Sporting Club de Huelva.

De afgelopen twee seizoenen stond Evrard onder de lat bij FC Twente, de club met wie ze vorig jaar kampioen werd. Komend seizoen komt ze dus uit in de Spaanse competitie. 

"Na twee prettige seizoenen bij FC Twente waar ik veel stappen heb gemaakt, wist ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Al snel werd het duidelijk dat ik in Spanje wilde voetballen", reageert Evrard op haar overstap.

"De Spaanse competitie is zich enorm aan het ontwikkelen en als keeper zal ik bij Huelva wedstrijden spelen tegen aanvallers van wereldniveau. De club heeft ambitieuze plannen voor de toekomst, waar ik graag bij aansluit. Ik ben blij dat Sporting Huelva mij deze kans geeft en kan niet wachten om aan de slag te gaan", aldus de doelvrouw, die begin augustus aansluit bij haar nieuwe club.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!