Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Torny: ''Het was zo'n dag dat het allemaal net niet was''

( 0 reacties)
Torny: ''Het was zo'n dag dat het allemaal net niet was''

Oranje O19 is er vrijdag niet in geslaagd om de 5-0 zege op Noorwegen een goed vervolg te geven. Er werd met 3-1 verloren van de leeftijdsgenoten van Frankrijk.

KNVB-coach Jessica Torny vond het resultaat teleurstellend, zo zei ze na afloop tegen OnsOranje. "Maar als wij gewoon een van die 100 procent kansen maken in de tweede helft, winnen wij - en niet Frankrijk - deze wedstrijd."

Ze doelt op onder meer kansen van Romée Leuchter en Joëlle Smits. "Tegen Noorwegen maakten we dit soort ballen wel, vandaag niet. En dan wordt het lastig, zeker als sommige speelsters hun normale niveau niet halen."

Desondanks heeft Torny er vertrouwen in dat Oranje er maandag, tegen Schotland, wel weer staat: "Vandaag was zo'n dag dat het allemaal net niet was. Dat kan een keer gebeuren. Maar wij hebben zoveel kwaliteit, dat we deze misser tegen Schotland goed gaan maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!