Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

BREAKING | Van Veenendaal tekent bij Spaanse kampioen

( 0 reacties)
BREAKING | Van Veenendaal tekent bij Spaanse kampioen

Sari van Veenendaal heeft een transfer beklonken naar de regerend landskampioen van Spanje: Atlético Madrid. De voormalig keepster van Arsenal en tevens captain en keepster van het Nederlands elftal maakte een onuitwisbare indruk tijdens het WK in Frankrijk.

Oranje won daar de zilveren medaille en Van Veenendaal werd uitgeroepen tot beste keepster van het toernooi. Het sterke optreden van Van Veenendaal de afgelopen jaren – tijdens het EK in 2017 werd Van Veenendaal ook uitgeroepen tot beste keepster – levert haar een transfer op naar Atlético Madrid. De club uit Spanje werd de afgelopen drie jaar kampioen van Primera División.

"Ik had er bewust voor gekozen om voor het WK geen keuze te maken. Om mij volledig te focussen op het toernooi, het team en mijn eigen performance. Die keuze heeft goed uitgepakt en na het toernooi heb ik goed nagedacht over een volgende nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb met meerdere clubs gesproken en het verhaal van Atletico Madrid past het beste bij mij. De club heeft zichzelf al jaren bewezen in het vrouwenvoetbal en biedt mij alle voorwaarden om me als keepster verder te ontwikkelen. En daar gaat het uiteindelijk om. Ik heb heel veel zin om van start te gaan", laat de goalie weten.

Foto via: FlowSports

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!