Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Technische staf jeugdelftallen Oranje gaat ook Leeuwinnen ondersteunen

( 0 reacties)
Technische staf jeugdelftallen Oranje gaat ook Leeuwinnen ondersteunen

De technische staf voor de jeugdteams van de mannen in het komende seizoen is bekend. Naast dat zij de jeugdelftallen gaan coachen, heeft de groep ook andere taken.

De groep coaches hebben tijd om veel contact te hebben met de clubs die de internationals leveren en daar regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast worden ze komend seizoen ook ingezet bij de scouting en het analysewerk van de OranjeLeeuwinnen.

Dat is afgelopen seizoen al gestart. Het gaat om Erwin van de Looi (Jong Oranje), Bert Konterman (Oranje O20), Maarten Stekelenburg (Oranje O19), Peter van de Veen (Oranje O17/O18), Mischa Visser (Oranje O17/O18), Martijn Reuser (Oranje O16), Piet Schrassert Bert (Oranje O15) en Maurice Hagebeuk (Oranje O14).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!