Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

ADO Den Haag vindt in Schell nieuwe trainer voor MO15

( 0 reacties)
ADO Den Haag vindt in Schell nieuwe trainer voor MO15

Vanaf komend seizoen is Siebe Schell de nieuwe trainer van de MO15 van ADO Den Haag. Schell is 34 jaar en is docent Wiskunde op het Stanislascollege in Pijnacker.

Eerder werkte Schell als trainer bij de JO13, JO15 en VR1 van RKAVV en bij het eerste vrouwenelftal van DSVP. Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan bij ADO.

"Ik zie het als een mooie uitdaging om de speelsters individueel en als team beter te maken, zodat zij over enkele jaren klaar zijn om de stap te maken naar het voetballen in de Eredivisie", zegt Schell op de website van de residentieclub.

"Als voorstander van verzorgd voetbal zal ik de speelsters uitdagen opzoek te gaan naar een voetballende oplossing. Ik heb het team nu al een paar keer bekeken en heb gezien dat deze groep veel potentie heeft. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen en ben trots dat ik mag werken in de professionele organisatie die ADO Den Haag biedt", aldus de oefenmeester.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!