Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Martens en Van der Gragt melden zich volgende week bij Barcelona

( 0 reacties)
Martens en Van der Gragt melden zich volgende week bij Barcelona

FC Barcelona begint aanstaande maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat zal de club doen zonder de zestien WK-gangers en de vier speelsters die momenteel actief zijn op het EK Onder 19.

Daardoor zullen er maar vijf speelsters van de hoofdmacht aanwezig zijn op maandag. Vanaf donderdag zullen de zestien WK-gangers geleidelijk terugkeren bij Barcelona, zo ook Lieke Martens en Stefanie van der Gragt.

De Spaanse club verwacht dat zij er ook bij zijn tijdens het trainingskamp in Vall d'en Bas, van 29 juli tot en met 7 augustus. Op zondag 11 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma: Olympique Marseille is dan in het Ciutat Esportiva Joan Gamper de tegenstander.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!