Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Voormalig jeugdinternational Oranje schrijft boek over eetstoornis

( 0 reacties)
Voormalig jeugdinternational Oranje schrijft boek over eetstoornis

Op haar 15e besloot Floor van Loon vol voor een voetbalcarrière te gaan. Ze voetbalt bij het CTO in Eindhoven, woont op een sportcampus en speelt in jeugdelftallen van Oranje.

Vlak voordat ze naar het EK in Litouwen gaat, raakt ze uitgeput. Van Loon kampt met een eetstoornis. En hierover schreef ze een boek: 'De sluwe Leeuwin'. 

In de autobiografie word je meegenomen in de strijd tegen deze eetstoornis en alle oorzaken en gevolgen daarvan. Floor wil met dit boek meer aandacht geven aan eetstoornissen, hoop bieden voor patiënten en naasten en duidelijk maken dat een eetstoornis niet alleen maar over (niet) eten gaat.

Via onze Instagrampagina geven wij een exemplaar weg. Wil jij verzekerd zijn van een exemplaar van 'De sluwe Leeuwin'? Het boek is verkrijgbaar via deze link.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!