Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Kreek neemt afscheid van KNVB en gaat aan de slag bij Ajax

( 0 reacties)
Kreek neemt afscheid van KNVB en gaat aan de slag bij Ajax

Michel Kreek verlaat de KNVB. Hij gaat aan de slag bij Ajax als coördinator binnen de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

De 48-jarige Kreek was sinds oktober 2017 assistent van bondscoach Sarina Wiegman. Daarnaast was hij bondscoach van Oranje O20 tijdens het WK Onder 20 in Frankrijk van 2018.

"De afgelopen twee jaar zijn voor mij persoonlijk heel mooi geweest, met natuurlijk de zilveren medaille op het afgelopen WK als absoluut hoogtepunt", reageert Kreek via de KNVB.

"Ik heb echter ook ervaren dat ik - en dat is nu eenmaal inherent aan het ritme van een nationaal team - de dagelijkse routine mis. Dat biedt Ajax straks wel en voor mij was dat dan ook een belangrijke reden om deze nieuwe weg in te slaan. Ik wil de KNVB en in het bijzonder Sarina, de staf en de speelsters bedanken voor deze onvergetelijke periode", aldus Kreek.

De KNVB gaat per direct op zoek naar een vervanger voor Kreek.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!