PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

Oefenduel tussen Ajax en Everton vindt plaats in Olympisch Stadion

0
Oefenduel tussen Ajax en Everton vindt plaats in Olympisch Stadion

Op zaterdag 17 augustus nemen Ajax en Everton het tegen elkaar op. Het oefenduel zal gespeeld worden in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

De wedstrijd is onderdeel van de NextGen Women's Series. "Voetbal is al jaren in opkomst onder Amsterdamse meiden en vrouwen dus de komst van de NextGen Women’s Series juichen we van harte toe. Niet alleen omdat het een prachtig podium voor onze toptalenten is maar ook omdat het een bron van inspiratie zal zijn voor jonge voetballers", reageert wethouder Simone Kukenheim van de gemeente Amsterdam op de website van NextGen.

"Het succes van onze OranjeLeeuwinnen smaakt naar meer. Daarbij sluit het naadloos aan bij onze wens om het WK vrouwenvoetbal in 2027 naar Nederland te halen", aldus Kukenheim.

Daphne Koster, manager vrouwenvoetbal bij Ajax, is blij met de wedstrijd en de locatie: "De NextGen Women’s Series zijn voor ons een mooie laatste test voor de competitiestart een week later. Voor publiek is deze wedstrijd bovendien de uitgelezen kans om de nieuwe selectie aan het werk te zien op een unieke locatie als het Olympisch Stadion."

De wedstrijd tussen Ajax en Everton begint zaterdag 17 augustus om 14:00 uur. Kaarten kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de website van NextGen of op de wedstrijddag aan de kassa van het Olympisch Stadion.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!