KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Van Lunteren terug bij Ajax: ''In Nederland is er maar één club''

( 0 reacties)
Van Lunteren terug bij Ajax: ''In Nederland is er maar één club''

Na een jaar bij SC Freiburg is Desiree van Lunteren terug bij Ajax. De middenveldster speelde tussen 2012 en 2018 al voor de Amsterdammers en keert nu terug bij 'haar' club.

"Fantastisch om weer terug te zijn bij deze mooie club. Het is gewoon een hartstikke mooie club. In Nederland is er maar één club voor mij en dat is Ajax. Dat was heel makkelijk", zegt ze voor de camera van Ajax TV over haar keuze voor de club.

"Het voelt fijn om weer bij familie dichtbij te zijn. Ik heb het afgelopen jaar ergens anders gevoetbald, om alle dingen van een andere kant te zien, nieuwe energie op te doen en dingen mee te nemen van daar naar hier. Wat is er mooier dan bij Ajax spelen? Het is gewoon mijn club en dat zal altijd blijven", vervolgt Van Lunteren.

"Ik denk dat ik wel een bepaalde strijdlust meeneem, energie, altijd willen winnen, ervoor vechten en voorop in de strijd gaan", gaat de multifunctionele speelster in op de dingen die ze wil brengen bij Ajax. "Ik denk dat ik dat wel aan de ploeg kan toevoegen. Een stukje leiderschap denk ik ook. Ik denk dat ik wel in staat ben om het hele team mee te nemen, energie te geven en te coachen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!