Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Selectie Ajax rond: ''Moeten hoge ogen gooien dit seizoen''

( 0 reacties)
Selectie Ajax rond: ''Moeten hoge ogen gooien dit seizoen''

De selectie van Ajax voor komend seizoen is rond. Vandaag tekende Desiree van Lunteren een contract in Amsterdam en daarmee is het keurkorps van trainer Danny Schenkel compleet.

Schenkel is blij met de komst van Van Lunteren. "Het is een understatement dat we daar heel blij en content mee zijn. Desiree is een kind van de club en heeft hier jaren gespeeld. Vorig jaar is ze vertrokken richting Duitsland", zegt hij voor de camera van Ajax TV.

"Als je dan kijkt naar het WK, waar ze het fantastisch gedaan heeft, WK-finale heeft gespeeld. Dat wij haar weer kunnen terughalen, dat is goed voor het team. We zijn er heel blij mee", vervolgt Schenkel, die vier nieuwelingen kan verwelkomen. 

"We hebben sowieso een hele sterke groep. Viertal versterkingen, waarvan Desiree de laatste is. Daarmee is de selectie rond. We moeten hoge ogen gooien dit seizoen in de competitie. Het is fantastisch dat Desiree nu deze stap heeft gemaakt richting ons om de selectie echt dusdanig te versterken dat we echt voor het kampioenschap moeten gaan", aldus de oefenmeester.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!