Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

VACATURE | Vrouwenvoetbalnieuws.nl zoekt versterking voor redactie

( 0 reacties)
VACATURE | Vrouwenvoetbalnieuws.nl zoekt versterking voor redactie

Vrouwenvoetbalnieuws.nl is op zoek naar versterking voor de redactie. Om 24 uur per dag en zeven dag per week het laatste voetbalnieuws te kunnen brengen, zijn journalistieke talenten zeer welkom.

We kunnen voor meerdere momenten in de week nog medewerkers gebruiken. Als redacteur speur je het internet af naar het laatste nieuws, zodat supporters altijd voorzien zijn van de laatste updates.

Wat vragen we:
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Kennis van social media als Twitter, Facebook en Instagram
- Journalistieke ervaring of een journalistieke opleiding is een pre

Wij bieden een jong en enthousiast redactioneel team en de mogelijkheid je te ontwikkelen in de journalistiek. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor je werkzaamheden.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie (inclusief CV) naar naar info [@] vrouwenvoetbalnieuws [.] nl en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!