Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

Lof voor Bloodworth: ''Ze heeft ontzettend hard aan zichzelf gewerkt''

( 0 reacties)
Lof voor Bloodworth: ''Ze heeft ontzettend hard aan zichzelf gewerkt''

Journalist Willem Vissers volgt de OranjeLeeuwinnen al jaren en was ook tijdens het WK van de partij. Hij gaf de speelsters een rapportcijfer.

Shanice van de Sanden is de enige onvoldoende, zo liet hij zien bij FOX Sports. Dominique Bloodworth krijgt van Vissers een 7,5. "Die heeft zich echt ontzettend ontwikkeld. Vier jaar geleden in Canada viel zij in en ik dacht: dit kan niet, ze bewoog niet echt goed. Het zag er gewoon vond ik eigenlijk niet uit."

"Als ik nu kijk hoe goed zij geworden is in vier jaar. Ze heeft ontzettend hard aan zichzelf gewerkt, op alle gebieden. Ze was verhalen aan het vertellen dat ze met een persoonlijke trainer werkte. Die vrouwen betalen dat meestal zelf", weet de journalist. Ook Sherida Spitse werkt met een personal trainer.

"Ze hebben geen miljoenensalaris, maar denken toch: dit heb ik te besteden, ik besteed toch nog een paar duizend euro aan die trainer, dat hij een keer overkomt en dat hij mij bepaalde dingen nog leert. Dat waardeer ik heel erg. Dat ze elke dag zoiets hebben van: wat kan ik vandaag doen om beter te worden?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!