Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed'' Uitslag | Miedema en Little schieten Arsenal in derby langs Spurs Uitslag | PSV en SC Heerenveen delen de punten: 1-1 Wiegman staat open voor klus bij mannen: ''Zou daar over nadenken'' Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Torny blikt vooruit: ''Zij kunnen het ons zeker moeilijk maken''

( 0 reacties)
Torny blikt vooruit: ''Zij kunnen het ons zeker moeilijk maken''

Voor Oranje Onder 19 begint het EK in Schotland dinsdag om de eerste groepswedstrijd tegen Noorwegen. KNVB-coach Jessica Torny kijkt uit naar de start van het EK, waar Oranje ook speelt tegen Frankrijk en Schotland.

"Tegen een gastland spelen is altijd leuk", doelt Torny op de website van OnsOranje op Schotland. "De sfeer rondom deze wedstrijden brengen wat extra's. Het is goed voor onze speelsters om hiermee te leren omgaan. Noorwegen is een erg sterke en goed voetballende ploeg, zij kunnen het ons zeker moeilijk maken."

"Tegen Frankrijk hebben we recent niet gespeeld, dit team zullen we de komende periode dus nog extra moeten analyseren", vervolgt Torny. "Wel is Frankrijk op papier natuurlijk een niet te onderschatten tegenstander. Al met al zullen we in topvorm moeten zijn om deze landen te verslaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!