Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie Rapinoe haalt uit: ''De grote sterren zeggen helemaal niets!'' Miedema nieuwe ambassadeur War Child: ''Die verantwoordelijkheid neem ik graag''

Opnieuw mooie beloning voor Wiegman: ''Ze gaat er echt voor''

( 0 reacties)
Opnieuw mooie beloning voor Wiegman: ''Ze gaat er echt voor''

Bondscoach Sarina Wiegman krijgt de stadspenning van Den Haag, zo heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Dat meldt Omroep West.

Wiegman krijgt de penning vanwege de prestaties op het WK in Frankrijk. "Maar ook omdat ze volgens het college een toonbeeld is van Haagse onverzettelijkheid", zo schrijft de omroep.

Wethouder Richard de Mos is trots op de bondscoach van de OranjeLeeuwinnen: "Ze is het toonbeeld van Haagse onverzettelijkheid, ze gaat er echt voor. Het is natuurlijk een fantastische prestatie dat ze de finale van het WK heeft gehaald", zegt hij.

De Mos is van mening dat de prestaties van Wiegman beloond mogen worden. "Vandaar de Haagse stadspenning." Wiegman zal de stadspenning ontvangen tijdens het Haagse Sportgala in december. Eerder deze week werd ook bekend dat de bondscoach een beeltenis krijgt in de beeldentuin van de KNVB.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!