KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

''Als je niet speelt, kom je in principe ook niet in beeld bij Oranje''

( 0 reacties)
''Als je niet speelt, kom je in principe ook niet in beeld bij Oranje''

Liza van der Most maakte tijdens dit WK geen minuten namens Oranje. Desondanks zag de verdedigster haar rol als reserve als een belangrijke, zo vertelt ze in het Algemeen Dagblad.

"Je moet er continu voor zorgen dat de basisspelers scherp blijven. Scherp trainen en honderd procent klaar zijn om in te vallen", vertelt Van der Most. Het was nog even afwachten of ze wel in de WK-selectie zou zitten.

"Ik heb in de tweede seizoenshelft bij Ajax bijna niet gespeeld, omdat mijn plek vergeven was nadat ik terugkwam van een knieblessure. En als je niet speelt, kom je in principe ook niet in beeld bij Oranje", weet Van der Most.

Ze kijkt terug op een mooi WK: "De ervaring was onvergetelijk. Ik heb wekenlang op een extreem hoog niveau kunnen trainen. Ik ben daardoor topfit", besluit de verdedigster.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!