ADO Den Haag strikt nieuwe spits: ''Geweldige uitdaging''

0
ADO Den Haag strikt nieuwe spits: ''Geweldige uitdaging''

ADO Den Haag heeft een nieuwe spits gevonden: Jannette van Belen komt over van FC Rijnvogels. De 21-jarige aanvalster voetbalde eerder zes seizoenen bij Quick Boys.

Na zeven seizoenen bij FC Rijnvogels maakt ze nu de overstap naar de Eredivisie. "Ik ben super blij en trots dat ik mag tekenen bij deze club. Een nieuwe stap in mijn voetbalcarrière en daarnaast een geweldige uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Ik heb er heel veel zin in om me hier verder te mogen ontwikkelen. Laat het seizoen maar beginnen", zegt Van Belen op de website van haar nieuwe club.

Trainer Sjaak Polak denkt dat Van Belen zich verder kan ontwikkelen bij ADO: "Het is een meisje uit de streek die perfect bij de club past. Bij ADO krijgt ze een kans om op het hoogste niveau te spelen. Dat is haar eigen verdienste."

"Ze heeft laten zien dat ze fysiek sterk en balvast is en dat ze wil werken voor het team. Dat is de mentaliteit die bij ADO past. Daarnaast wil ze zichzelf verbeteren en die kans willen we haar graag geven", aldus Polak.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!