PEC Zwolle verlengt met hoofdsponsor: ''Vrouwenvoetbal steeds populairder''

0
PEC Zwolle verlengt met hoofdsponsor: ''Vrouwenvoetbal steeds populairder''

PEC Zwolle wordt ook dit seizoen gesponsord door Djopzz. De afgelopen twee seizoenen stond Djopzz ook al op de voorkant van het shirt van de Blauwvingers en daar komt nu dus een derde jaar bij. 

"Het is mooi dat onze samenwerking met Djopzz gecontinueerd wordt. Djopzz is al jarenlang (maatschappelijk) betrokken bij PEC Zwolle United. Wij zijn dan ook heel tevreden met de verlenging van ons partnership, in een periode waarin het vrouwenvoetbal meer en meer op de kaart wordt gezet", zegt Arjan Jansen, directeur Regio Zwolle United, waar de vrouwentak onder valt, op de website van de club.

Ook Eric Krabbe, directeur van Djopzz is blij met de contractverlenging. "Het vrouwenvoetbal wordt steeds populairder, dat bleek ook wel de afgelopen periode tijdens het WK in Frankrijk, waar Nederland een fantastisch eindresultaat behaalde. Al meerdere speelsters van de club komen uit voor vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje."

"Via de Sassenpoort gaan straks hopelijk ook enkele van onze dames naar een groot eindtoernooi. Middels dit partnership hopen ook wij ons steentje bij te kunnen dragen aan de droom van de toekomstige OranjeLeeuwinnen, te beginnen met PEC Zwolle", aldus Krabbe.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!