Koster: ''Als Ajax zijnde moet je gewoon Champions League spelen''

0
Koster: ''Als Ajax zijnde moet je gewoon Champions League spelen''

Daphne Koster heeft haar contract als manager vrouwenvoetbal bij Ajax voor onbepaalde tijd verlengd. Ze ziet nog veel kansen, zo vertelt ze voor de camera van Ajax TV.

"Voetbal voor meiden is enorm populair, daar moet je ook op gaan inspelen. Met je marketing, met sponsoring, activiteiten bedenken die daarbij horen. Je positionering binnen de club maar ook in Nederland", zegt Koster.

"Daar zie ik enorm veel kansen en daarmee ben ik binnen de club met verschillende afdelingen aan het bedenken en aan het praten. Ik merk dat als je met een goed verhaal komt, dan is er heel veel mogelijk."

Ze gaat ook nog in op de selectie en doelstellingen van komend seizoen. "Aankomend jaar hebben we 22 speelsters. Dat betekent dat we nog twee plekken vrij hebben. Ik ben in een vergevorderd stadium met speelsters, dus ik verwacht ook dat die ingevuld gaan worden."

"De bedoeling is dat we volgend jaar fulltime topsporters hebben, fulltime speelsters, dat we weer een slag kunnen slaan, dat we meer trainen, dat de faciliteiten weer beter zijn. Daarin kunnen we enorme stappen gaan maken. Dan is het de bedoeling dat we voor het landskampioenschap spelen en voor de beker, zodat we uiteindelijk weer dat Champions League-ticket gaan halen. Als Ajax zijnde moet je gewoon in die Champions League spelen", aldus Koster.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!