Ajax langer door met Koster: ''Nog heel veel werk te verzetten''

0
Ajax langer door met Koster: ''Nog heel veel werk te verzetten''

Ajax gaat langer door met Daphne Koster als manager vrouwenvoetbal. De oud-international heeft een contract getekend dat haar voor onbepaalde tijd aan de club verbindt, zo maken de Amsterdammers bekend.

Koster is sinds november 2017 manager vrouwenvoetbal bij Ajax. Sindsdien zet ze zich in voor het sportieve beleid van de gehele vrouwentak van de Amsterdammers. Daarnaast werkte Koster deze zomer mee aan het opstellen van een op maat gemaakte cao voor de speelsters.

"Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Ajax. Er is is nog heel veel werk te verzetten en ik ben nog lang niet klaar. Komend seizoen gaan we voor de beker en natuurlijk ook voor de landstitel, want uiteindelijk willen we ons weer laten zien in de Champions League", zegt Koster op website van Ajax.

Algemeen directeur Edwin van der Sar is tevreden over haar: "In de afgelopen twee jaar heeft Daphne een grote rol gespeeld in de verdere professionalisering van het vrouwenvoetbal binnen Ajax."

"Met haar ervaring en harde werk heeft ze veel voor elkaar gekregen, op sportief gebied maar zeker ook buiten het veld; de nieuwe cao is daar een prachtig voorbeeld van. Ik kijk uit naar het werk dat Daphne nog gaat verzetten binnen de vrouwentak en waar haar ambitie haar binnen de organisatie kan brengen", aldus Van der Sar.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!