Groenen naar Manchester United: ''Ze had de keuze uit heel Europa''

( 0 reacties)
Groenen naar Manchester United: ''Ze had de keuze uit heel Europa''

Jackie Groenen gaat zich na haar vakantie melden bij Manchester United. Voor de start van het WK tekende de middenveldster een contract bij de Engelse promovendus.

"Op het moment dat je een carrière als speelster hebt, dan ga je keuzes maken van 'oke, hoe ga ik die vervolgen'. Zij heeft bewust gekozen voor Manchester United. Om daarmee Europees voetbal te gaan halen en succes te krijgen. Dan kom je natuurlijk wel lekker binnen als je een finale van een WK hebt gespeeld. Dat doet heel veel met haar", zegt haar zaakwaarnemer Guido Albers voor de camera van Voetbal International.

Er was veel belangstelling voor Groenen: "Nadat het bekend was dat zij wegging bij Frankfurt, had ze de keuze uit heel Europa. Ik ben bij clubs geweest waar ik voor mijn spelers graag zou willen komen. Zij had het beste gevoel bij Manchester United. Daar heeft ze voor gekozen. Het is gewoon een prachtige club. Ze gaat daar heel blij worden", aldus Albers, die zegt dat Groenen ook bij United met rugnummer 14 zal gaan spelen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!