Van Veenendaal: ''Huldiging past in mijn ogen bij winst''

0
Van Veenendaal: ''Huldiging past in mijn ogen bij winst''

De OranjeLeeuwinnen zijn weer thuis na het WK in Frankrijk. Dinsdag stond de laatste bijeenkomst op de KNVB Campus in Zeist op het programma.

"We hebben een heel mooi toernooi gehad, maar op het moment dat het laatste fluitsignaal gaat, weet je je ook dat het WK 2019 erop zit. We zijn lang samen geweest, we hebben veel goede dingen gedaan met elkaar. Er is een tijd van komen en gaan en nu is het tijd om naar huis te gaan", zegt Sari van Veenendaal voor de camera van de NOS.

De Leeuwinnen hebben ervoor gekozen om niet gehuldigd te worden. "Ik denk dat dat iets zegt over wie wij willen zijn en wie wij zijn op dit moment. Een huldiging past bij een eerste plaats. We hebben het fantastisch gedaan, dat durf ik zeker te zeggen. De KNVB neemt ons heel serieus, dat zie je ook met wat ze nu voor ons georganiseerd hebben. Maar een huldiging past in mijn ogen bij winst", is de keepster duidelijk.

Van Veenendaal gaat na dit WK een keuze maken over haar nieuwe club. "Ik ga naar huis en dan kijken we wel weer verder. Ik heb heel bewust gekozen dat ik de keuze over het WK heen wilde trekken. Dan weet je ook dat op het moment dat het WK klaar is, dat dat nu iets is wat een rol gaat spelen. Dat is ook prima."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!