Van de Sanden: ''Dat is toch een beetje in mijn koppie gaan zitten''

0
Van de Sanden: ''Dat is toch een beetje in mijn koppie gaan zitten''

De OranjeLeeuwinnen en in het bijzonder Shanice van de Sanden kregen tijdens het WK veel kritiek over zich heen. Bij Studio France blikt ze daarop terug.

"Ik had een wat mindere periode dit toernooi, maar dat hoort ook bij topsport. Iedere topsporter heeft wel eens een mindere periode. Daarom doe ik ook aan een teamsport, want uiteindelijk heb ik nu mijn teamgenoten nodig gehad om daar in de finale te staan. Zonder hen had ik deze medaille ook zeker niet gehad. Ik ben mijn team enorm dankbaar daarvoor", zegt de aanvalster.

Van de Sanden had het lastig met de kritiek. "Het is toch wel moeilijk geweest. Dat had ik niet gedacht. Ik wil niet alles meekrijgen wat er in de media wordt gezegd, maar uiteindelijk kom je toch in interviews terecht waar ze het toch veel over je gaan hebben, dat je ook de negatieve dingen binnen krijgt. Dat is toch een beetje in mijn koppie gaan zitten dit toernooi."

"Dat is heel erg jammer. Mijn teamgenoten stonden achter mij en uiteindelijk hebben wij een zilveren medaille. Daar ben ik ontzettend trots op", aldus de buitenspeelster.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!