Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

SC Heerenveen wil vrouwenvoetbal structureel ondersteunen: ''Mits...''

( 0 reacties)
SC Heerenveen wil vrouwenvoetbal structureel ondersteunen: ''Mits...''

Aan het eind van het vorige seizoen waren er zorgen om SC Heerenveen. De Stichting Vrouwenvoetbal Heerenveen kreeg de begroting niet rond en trok zich terug.

SC Heerenveen en de KNVB kwamen in actie. Ze stelden een overbruggingsbudget beschikbaar zodat de speelsters en trainers betaald konden worden. Nu presenteert de Friese club de plannen voor het vrouwenvoetbal. 

"SC Heerenveen spreekt de intentie uit om het vrouwenvoetbal structureel te ondersteunen, mits het seizoen 2019/2020 hiertoe aanleiding geeft in sportief, organisatorisch en bovenal financiële zin, waarbij ook de KNVB en de gemeente Heerenveen een blijvende rol spelen. De club is bovendien bereid te onderzoeken of het vrouwenvoetbal op middellange termijn geïntegreerd kan worden", schrijft SC Heerenveen in het strategisch plan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!