Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

''Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten dit WK''

( 0 reacties)
''Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten dit WK''

Het WK 2019 zit erop. Tijdens het toernooi heeft Shanice van de Sanden niet haar beste spel laten zien en daar baalt ze van. De aanvalster had moeite met alle kritiek vanuit de media.

"Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten dit WK. Daar moet ik aan gaan werken richting een volgend toernooi", zegt Van de Sanden in gesprek met NU.nl. De rechtsbuiten verloor tijdens het toernooi haar basisplaats.

Van de Sanden volgt niet alles wat er over haar geschreven en gezegd wordt, zo geeft ze aan. "Maar ik kan er niet omheen. na een wedstrijd word ik geïnterviewd en dan hoor ik wat er over me gezegd is", vertelt de aanvalster. 

Ze weet dat ze beter kan: "Elke voetballer heeft weleens een mindere periode in zijn of haar carrière en bij mij gebeurt dat op een WK. Balen, maar het is niet anders."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!