Uitslag | Winteraanwinst Stolze bezorgt FC Twente winst op Ajax Hoogsteder selecteert 21 speelsters voor oefeninterlands Oranje O23 Oranje O19 reist met 23 speelsters af naar Spanje voor oefenduels Wiegman duidelijk: ''Er kan een streep door deelname aan de Spelen'' Weerden vol vertrouwen: ''We zijn in de race voor alle prijzen''

OranjeLeeuwinnen breken record: bijna 5,5 miljoen kijkers voor finale

( 0 reacties)
OranjeLeeuwinnen breken record: bijna 5,5 miljoen kijkers voor finale

De OranjeLeeuwinnen hebben zondag wederom het kijkersrecord verbroken. In totaal keken er 5.481.000 kijkers naar de WK-finale tegen de Verenigde Staten.

Daarmee was het het best bekeken programma van de dag én ook de WK-wedstrijd die tot dusver de meeste kijkers heeft getrokken. Het is zelfs de best bekeken vrouweninterland ooit in Nederland.

Daarmee verbreken de Leeuwinnen hun eigen record, want naar de halve finale keken 5.015.000 mensen. Dat was toen nog de best bekeken vrouweninterland ooit in Nederland. 

Nadat de finale was afgelopen bleven er nog 4.982.000 mensen kijken om de prijzen uitgereikt te zien worden. In totaal trokken alle WK-wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen zo'n 23,3 miljoen kijkers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!