''Wij zijn kritisch genoeg op onszelf, al dat gemopper is niet nodig''

0
''Wij zijn kritisch genoeg op onszelf, al dat gemopper is niet nodig''

De OranjeLeeuwinnen verloren zondag de WK-finale van de Verenigde Staten en dat leverde bij Daniëlle van de Donk een dubbel gevoel op. Dat zei ze na afloop voor de camera van de NOS.

"Het is een beetje dubbel. Je verliest een finale, dat is nooit leuk. We moeten wel bekennen dat zij iets beter waren. Ik ben trots op deze tweede plek", vertelde de middenveldster. "Ik had er echt alle vertrouwen in, het ging best goed, het was wel redelijk verdedigend, we stonden wat anders. Ik vond dat we het goed invulden."

"De penalty heeft wedstrijd gekanteld", is Van de Donk duidelijk. "Ik was er wel bang voor, maar ik weet niet zeker of het ook echt zo heftig was", geeft ze aan. De middenveldster heeft ook nog antwoord op alle kritiek die Oranje dit toernooi kreeg.

"Er was heel veel commentaar op onze speelwijze. Ik denk dat als je een finale haalt, dan moet je toch wel iets goed hebben gedaan in toernooi. De kritiek was zeker terecht, we hebben zeker niet ons beste spel laten zien. Wij zijn al kritisch genoeg op onszelf, al dat gemopper is niet echt nodig."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!