Moorrees verlaat FC Twente: ''Wát een team, wát een club''

0
Moorrees verlaat FC Twente: ''Wát een team, wát een club''

FC Twente neemt afscheid van Myrthe Moorrees. De verdedigster heeft besloten om haar contract bij de Tukkers niet te verlengen en dus gaat ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via Instagram neemt Moorrees afscheid van Twente.

"Wát een seizoen was het, geweldig! Ik kan er nog steeds van genieten. Maar na twee jaar FC Twente is het tijd om gedag te zeggen..", begint de verdedigster. "Twee jaar geleden ben ik naar Twente verhuisd met maar één doel: een prijs pakken! Vorig seizoen waren wij dichtbij... maar in de voorlaatste wedstrijd verloren wij het kampioenschap in eigen huis. Dit was pijnlijk en de teleurstelling was enorm groot."

Toch tekende Moorrees bij. "Waarom? Omdat ik erin geloofde, maar ook omdat ikzelf heel graag wilde slagen! Na jaren keihard werken, investeren, dingen er voor doen en laten gaat het maar om één ding, een tastbare prijs pakken! Dit jaar waren wij voor de buitenwacht misschien niet de favoriet, en kende wij met 2 nederlagen in 4 wedstrijden een moeilijke start. Maar wij groeide als team met en voor elkaar, trainde keihard, vonden onze draai en zette een reeks van 16 ongeslagen wedstrijden neer. En in het hele seizoen een reeks van 0 nederlagen in eigen huis."

Uiteindelijk pakte FC Twente de landstitel. "Dé ontlading was dan ook GROOTS! Ik ben iedereen binnen de club zó dankbaar voor het vertrouwen wat ze in mij hadden. Het waren maar twee seizoenen, maar het voel(t)de als thuis zijn. Dankzij hen heb ik onder andere het plezier in het voetballen weer terug gekregen én mag ik afscheid nemen van de Eredivisie met de landstitel! FC Twente. Wát een seizoen, wát een team, wát een club! Trots dat ik 2 jaar voor deze prachtige club heb mogen spelen", besluit Moorrees.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wát een seizoen was het, geweldig! Ik kan er nog steeds van genieten???????????? Maar na twee jaar FCTwente is het tijd om gedag te zeggen.. Twee jaar geleden ben ik naar Twente verhuisd met maar één doel: een prijs pakken! Vorig seizoen waren wij dichtbij... maar in de voorlaatste wedstrijd verloren wij het kampioenschap in eigen huis. Dit was pijnlijk en de teleurstelling was enorm groot. Maar ik tekende nog voor een jaartje bij. Waarom? omdat ik erin geloofde, maar ook omdat ikzelf heel graag wilde slagen! Na jaren keihard werken, investeren, dingen er voor doen en laten gaat het maar om één ding, een tastbare prijs pakken!???????? Dit jaar waren wij voor de buitenwacht misschien niet de favoriet, en kende wij met 2 nederlagen in 4 wedstrijden een moeilijke start. Maar wij groeide als team met en voor elkaar, trainde keihard, vonden onze draai en zette een reeks van 16 ongeslagen wedstrijden neer. En in het hele seizoen een reeks van 0 nederlagen in eigen huis. Het geloof gedurende het seizoen werd groter en groter en we wonnen belangrijke wedstrijden in de play-offs. Dit eindigde op 26 april 2019 in - en tegen PSV dan ook in een welverdiende titel! Dé ontlading was dan ook GROOTS! (met een zachte G ????). Ik ben iedereen binnen de club zó dankbaar voor het vertrouwen wat ze in mij hadden. Het waren maar twee seizoenen, maar het voel(t)de als thuis zijn. Dankzij hen heb ik onder andere het plezier in het voetballen weer terug gekregen én mag ik afscheid nemen van de Eredivisie vrouwen met de landstitel! ???????? Iedereen binnen FCTwente; bestuur, staf, meiden, en niet te vergeten alle supporters BEDANKT VOOR ALLES! ???? Bij deze alvast heel veel succes voor het nieuwe seizoen en natuurlijk met de Champions League wedstrijden! Ik blijf jullie zeker volgen! FCTwente. Wát een seizoen, wát een team, wát een club! Trots dat ik 2 jaar voor deze prachtige club heb mogen spelen ! #FCTwentesuperFCTwente???? Jullie zitten in mijn hart! ?#fctwentevrouwen #hoovesonfire #youneverwalkalone #aannetwelgaanveelnetniets #teveelleukefotos #mooieherinneringen #ikgajulliemissen ????????‍??Liefs, Myrthe ???? Binnenkort maak ik mijn nieuwe club bekend!

Een bericht gedeeld door Myrthe Moorrees (@myrthemoorrees) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!