Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Kets neemt afscheid van het voetbal: ''Voor nu is het even genoeg''

( 0 reacties)
Kets neemt afscheid van het voetbal: ''Voor nu is het even genoeg''

Simone Kets heeft besloten om te stoppen met voetbal, zo werd eerder deze week bekend. De aanvalster stopt vanwege persoonlijke omstandigheden. 

Via Instagram neemt Kets voorlopig afscheid van het voetbal: "Hier eindigt voor nu mijn carrière als voetbalster, voor nu is het even genoeg, en wie weet wat de toekomst brengt. Het hele leven bestaat uit keuzes maken, voor mij is dit geen makkelijke keuze geweest, maar wel een keuze waar ik nu volledig achter sta. Waar een deur dicht gaat, gaan er altijd nieuwe deuren open", schrijft de jeugdinternational.

"Ik heb super jaren gehad, waarbij ik veel heb geleerd als voetbalster, maar ook als mens, dat het altijd keihard werken is, doorzetten en proberen jezelf altijd uit te dagen", vervolgt Kets. Dat is iets wat haar altijd bij zal blijven: "En dat neem ik mee naar andere wegen die ik ga bewandelen."

 "Van mijn 14/15e jaar dat ik bij PEC Zwolle ben begonnen heb ik elk moment genoten, en tuurlijk zijn er altijd momenten die het even minder maken. Maar dat heeft wel gemaakt tot de persoon wat ik nu ben, en ook eigen keuzes kan maken", aldus Kets.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier eindigt voor nu mijn carrière als voetbalster, voor nu is het even genoeg, en wie weet wat de toekomst brengt. Het hele leven bestaat uit keuzes maken, voor mij is dit geen makkelijke keuze geweest, maar wel een keuze waar ik nu volledig achter sta. Waar een deur dicht gaat, gaan er altijd nieuwe deuren open. Ik heb super jaren gehad, waarbij ik veel heb geleerd als voetbalster, maar ook als mens, dat het altijd keihard werken is, doorzetten en proberen jezelf altijd uit te dagen. Dat zal altijd bij mij blijven, en dat neem ik mee naar andere wegen die ik ga bewandelen. Van mijn 14/15e jaar dat ik bij PEC Zwolle ben begonnen heb ik elk moment genoten, en tuurlijk zijn er altijd momenten die het even minder maken. Maar dat heeft wel gemaakt tot de persoon wat ik nu ben, en ook eigen keuzes kan maken. Ik wil iedereen bedanken in en buiten de voetbalwereld die wat voor mij heeft betekend. Love ??

Een bericht gedeeld door Simone Kets (@simonekets) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!