Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Excelsior Barendrecht vindt keeperstrainer: ''Leerzaam seizoen''

( 0 reacties)
Excelsior Barendrecht vindt keeperstrainer: ''Leerzaam seizoen''

Excelsior Barendrecht heeft in Mitchel van der Spoel een nieuwe keeperstrainer gevonden. De 26-jarige Van der Spoel geeft op de website aan dat het plan van trainer Richard Mank hem aanspreekt.

"Richard is een paar jaar geleden mijn trainer geweest en ik weet zeker dat onze werkwijzen en ideeën over voetbal en keepen dusdanig op elkaar aansluiten, dat we er voor iedereen een leerzaam seizoen van kunnen maken", vertelt Van der Spoel.

Hij verwacht een gemotiveerde groep: "Doordat ik zelf nog als keeper actief ben, kan ik effectiever aan de slag gaan en makkelijker ervaringen uitwisselen. Je leert tenslotte van en met elkaar", aldus de nieuwe keeperstrainer van Excelsior Barendrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!